Bliv elev på HEG!

1. april 2023
Bliv elev på HEG!

Mød en nuværende elev

Brænder du for at tage en uddannelse i et spændende og udviklende miljø, der kan bane vejen for din fremtidige karriere? Så kan HEG være et godt uddannelsesvalg for dig.
Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab i et energisk og lærerigt arbejdsmiljø. En moderne arbejdsplads med kontakt til elever, kursister, kolleger og eksterne samarbejdspartnere/leverandører.

Vi tilbyder en bred kontoruddannelse, der består af et struktureret og planlagt uddannelsesforløb. Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan, der sikrer, at du får kendskab til og arbejder med mange typer opgaver, idet du bliver tilknyttet flere forskellige afdelinger på skolen i din elevtid. Vi lægger vægt på løbende dialog herunder evalueringssamtaler da kommunikation er vejen frem til gode resultater.

Du får tilknytning til en elevvejleder, som sikrer at du gennemfører din uddannelsesplan og opnår kompetencer på tværs af administrationen. Din vejleder vil også hjælpe og støtte dig i opgaveløsningen, og det er vigtigt for os, at du får dine egne opgaver, som du selv er ansvarlig for.

Lige nu, søger vi en økonomielev, kunne det være noget for dig kan du nemt ansøge her https://llk.dk/vvi417 eller kontakte os på 96 98 10 07.

Hej, jeg hedder Malene Alexandra Randrup og jeg er kontorelev på HEG. Jeg er 24 år og bor til dagligt i Hobro. Min fritid bruger jeg sammen med familie og venner.

Mit stærke overblik og strukturerede tilgang til at arbejde med programmer, var det som dannede fundament for at jeg valgte uddannelsen til kontorassistent. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Hvorfor valgte du at blive elev på HEG?
Jeg valgte at blive elev på HEG af flere årsager. Først og fremmest fordi det giver mig muligheden for en bred uddannelse, da jeg her er på en turnusplan som sikrer at jeg kommer til at prøve kræfter af med forskellige typer af opgaver. På HEG sidder jeg fordelt i afdelingerne elev- og kursistservice, økonomi, løn og receptionen, hvor jeg I alle afdelingerne er jeg ansvarlig for at få løst egne opgaver.
Derudover synes jeg det er dejligt at jeg i hver afdeling er tilknyttet en elevvejleder, som sørger for at jeg opnår de kompetencer jeg skal i den givne afdeling. Det giver mig en følelse af tryghed, at jeg ved der er en som har tid til mig, som jeg kan gå til og som samtidig også sikrer at jeg når de læringsmål der er sat.
Ja og så er jeg egentlig også glad for at være et sted, hvor jeg har kontakt med så mange forskellige mennesker i løbet af min dag, samtidig med at arbejdspladsen har en størrelse der gør, at jeg også har en masse kollegaer.

Hvordan oplever du at være taget imod?
Jeg synes jeg er blevet taget rigtig godt imod, hele vejen rundt har folk været søde til at tage i mod mig, og sørge for at jeg har følt mig velkommen og som en del af holdet. Eller ja, holdene.

Hvordan oplever du, det er at være i elev på HEG, får du lov at udnytte dine kompetencer, får du nogle spændende arbejdsopgaver?
Jeg har stor frihed under ansvar. De opgaver min elevansvarlige kan se jeg er trygge i og selv tager ansvar for, arbejder jeg selvstændigt med. Jeg nyder at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, fordi jeg på den måde indgår som en naturlig del i det team jeg sidder i.

Hvordan er det at indgå i en medarbejdergruppe voksen verden når man kommer lige fra skolen.
Jeg har savnet at arbejde og være en del af et fagligt team. Det at arbejde hands-on med opgaver, og indgå i et team er klart den bedste måde at lære på. Det er super motiverende i min hverdag, at være omgivet af mennesker som deler samme faglige interesser, som jeg kan lære af og være en del af fællesskabet.

Hvorfor vil du anbefale andre at søge en elevplads på HEG?
Jeg vil anbefale andre at søge en elevplads hos HEG, fordi de er professionelle i deres måde at oplære elever på. Her bliver du, og din arbejdstid samt uddannelsesmål taget seriøst, og der er altid en medarbejder som har tid til dig.
Du har stor frihed under ansvar, så hvis du viser at du har kompetencerne, modet og lysten til at arbejde selvstændigt med opgaverne, så vil der også gradvist blive bygget ovenpå for at gøre dig så dygtig som muligt.
Når det gælder det sociale, så er der et rigtig godt og varmt arbejdsmiljø. HEG afholder en del forskellige arrangementer, for at ryste os sammen både i de mindre teams og på tværs af afdelingerne. Det at kende sine kollega, og have sociale arrangementer er bestemt med til at styrke arbejdsmiljøet og give en god og afslappet stemning blandt os.

Hobro og omegn

Se flere artikler