Spot på en politiker – Peter Krogh Olsen (V)

10. november 2021
Spot på en politiker – Peter Krogh Olsen (V)

Spot på en politiker – Peter Krogh Olsen (V)

Af Klaus Hansen

16. november er der igen valg til byrådet i Mariagerfjord. I denne artikel kan du møde byrådsmedlem og – kandidat Peter Krogh Olsen (V).

Jeg bor i Hadsund, men har boet i Assens i 45år og er stadigt dybt forankret i byen. Jeg har tre sønner mellem 15-19 år og en kæreste. Fritiden bliver for det meste brugt i naturen med skydning , natur pleje og en hel del jagt.

Jeg arbejder til dagligt I Randers som Systemingeniør, hvor jeg er ansat til at hjælpe vindmølleindustrien med at komme af med deres vindmøllevinge-skrot på en bæredygtig måde.

Jeg har de sidste fire år siddet i byrådet, hvor jeg har slået mine folder som medlem af Børne og familieudvalget, i hvilket jeg håber at kunne fortsætte, desuden har jeg været stedfortræder i børne og unge udvalget ved flere lejligheder. De to udvalg er for mig noget af det vigtigste, da vi der har med de børn og unge der skal føre vores samfund videre.

Inden jeg kom i politik, har jeg blandt andet været formand for Assens skole og er stadigt næstformand for Assens Hallerne, er i Assens styregruppe og marketingsudvalg.

Jeg sidder desuden i LAG fondens bestyrelse og i Mariager Saltcenters bestyrelse.

Mine mærkesager for den kommende periode:

I den periode jeg har siddet i byrådet, har vi lokalt i Assens nået mange af vores mål og er blevet tildelt i omegnen af 50 million kr. Vi har nu en ny børnehave, ny renoveret skole, ny bymidte og ikke mindst snart en cykelsti til Hadsund, hvilken vi jo har ønsket os siden jeg var barn.

Jeg tænker, at vi er så godt med i Assens, at noget af det eneste vi mangler er et fedt fjordbad, så det vil jeg da arbejde på. Fjordbad og bedre udnyttelse af det smukke Dania er i en del af den nye fjord strategi, som lige er blevet fremlagt, men der skal stadigt bruges mange kræfter på at få et så stort projekt ført ud i livet.

Ellers er der jo nok andre ting i kommunen at tage fat på og jeg håber at kunne gøre gavn overalt, i stedet for blot at være sogneråds politikker.

Jeg tænker, at spændende projekter som Mariager Skole, Kilometer Molen i Als, samt at holde Mariagerfjord kommune på den gode kurs vi har været på de sidste mange år, vil være der, hvor jeg også vil bruge mine kræfter, såfremt jeg bliver genvalgt.

Jeg har stor respekt for de fleste af mine byråds kolleger, men mener at vi for at have en homogent byråd der afspejler kommunens borgere, virkelig har brug for medlemmer der ikke får deres løn fra den store offentlige kasse.